dijous, 17 de desembre de 2020

Gener 17, Flaçà i voltants (01) – Convocatòria

Hola bicicletaires.

 

Com tots sabem les restriccions pel tema de la Covid-19 varien de dia en dia i per tant farem les modificacions necessàries o si es el cas anul·larem la bicicletada d’acord amb les restriccions que hi hagin en el moment de fer-la.

 

El tema del bar d’esmorzar i el restaurant del dinar, de moment no hi ha garanties que estiguin oberts. Els que us vulgueu quedar a dinar cal dir-ho quan feu l’inscripció. Completarem l’informació quan aquesta sigui més segura.

 

NORMES BÀSIQUES DE SEGURETAT RECOMANADES DURANT LA PEDALADA:

La distancia en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A 2/4 de 10 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que possiblement no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 10 del matí a l’aparcament que hi ha davant el Camp de Futbol de Flaçà (coordenades Google Maps 42.048528, 2.959084 i coordenades GPS  42°02'54.7"N 2°57'32.7"E).  Sortirem puntuals

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Flaçà, Sant Llorenç de les Arenes, Jafre, la Tallada d’Empordà, Verges, Ultramort, la Sala, Castell de Foixà, Foixà, Cuells, Ferreres i Flaçà.

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 31 kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 250 metres. Hi trobarem tota mena de camins. Les pujades de Castell de Foixà i Cuells son bastant fortes

 

ESMORZAR:

Ho farem a la Tallada, al bar de la zona esportiva. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

 

DINAR:

La idea es, qui vulgui, dinar de menú. Donarem més informació quan tinguem clara aquesta possibilitat.

 

ORGANITZADOR:

Joan B.

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta  (el donarem més endavant)

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Queda oberta l’inscripció per a socis de l’ADAC

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

Per temes d’organització limitem el numero màxim de participants en 24.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2020” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

Seguirem en Contacte.

 

PROPERES SORTIDES:

Febrer 7, a definir.

 

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC


Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.