diumenge, 23 de maig de 2021

Juny 13, Llagostera i voltants (01) – Convocatòria

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES NOVES MESURES DE SEGURETAT QUE ESTIGUIN EN VIGOR EN EL MOMENT DE FER-LA

 

El diumenge dia 13 de juny farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les de 9 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que possiblement no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 9,30 del mati al Passeig Ponpeu Fabra, 92 de Llagostera (coordenades Google Maps 41.8233479, 2.893531 i coordenades GPS  41°49'23.91"N  2°53'36.75"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A 2/4 de 3 al Restaurant El Passeig, Passeig Pompeu Fabra, 92 Llagostera.

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Llagostera, Sant Maurici, Caldes de Malavella, Sant Andreu de Salou, Cassa de la Selva, Llagostera

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 36  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 280 metres. Hi trobarem tota mena de camins i alguna pujada.

 

ESMORZAR:

Pararem, si en trobem d’oberts dins la ruta, en un bar de Caldes de Malavella. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

Ho farem a 2/4 de 3 al Restaurant el Passeig, Passeig Pompeu Fabra, 92 de Llagostera

 

Hi han 15 places disponibles per el dinar, per tant queda reservat només a la gent que vingui en bicicleta.

 

Quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera.

 

Menú:

   Primer: un a escollir del menú

 

   Segon: un a escollir del menú  

 

   Postres: un a escollir del menú

 

   Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o infusió

 

   Una cervesa o Coca-Cola

 

Preu: 19 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (cigalons, xarrups, etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

NORMES DE SEGURETAT:

La distancia recomanada en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Josep Mª Soms

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta* (l’enviarem més endavant)

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 23  i els amics en general a partir del 30.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 9 de juny no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Juliol 4, Anirem a la costa.

Setembre 5, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.