dimecres, 16 de juny de 2021

Juliol 4, Platja de Pals i voltants (01) – Convocatòria

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES NOVES MESURES DE SEGURETAT QUE ESTIGUIN EN VIGOR EN EL MOMENT DE FER-LA

 

El diumenge dia 4 de juliol farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les de 7:15 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que possiblement no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 8:15 del mati a l’a aparcament de la Torre Mora de la Platja de Pals (coordenades Google Maps 41.984319, 3.201250 i coordenades GPS  41°59'03.6"N 3°12'04.5"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A les 2 al Restaurant del Centre Cívic d’Ullà (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  

 

ITINERARI:

L’idea inicial era fer un circuit circular sortint del restaurant, però amb la calor d’aquest dies podria ser molt feixuc. Per tant l’hem substituït per un recorregut sortint de la platja de Pals tot fent una parada a la platja a poc menys de mig kilòmetre de l’arribada amb el següent recorregut: Aparcament de la Torre Mora, Puigsaguilla, Gualta, Motes del Daró i el Ter, Arrossars, Platja de Pals i la Torre Mora.

 

Qui no vulgui para a la platja, al començament de la mateixa hi ha un bar o be pot anar directament a la Torre Mora, on trobarà ombra, taules i bancs però sense bar.

 

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 31  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 50 metres. A la sortida de Gualta hi ha una pujadeta

 

ESMORZAR:

Pararem a Gualta, el lloc es petit i sol estar bastant ple doncs també es la botiga del poble. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

Ho farem A les 2 al Restaurant del Centre Cívic d’Ullà (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  

 

 

Hi han 15 places disponibles per el dinar, per tant queda reservat només a la gent que vingui en bicicleta.

 

Quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera. El dijous abans de la sortida mirarem si podem afegir la gent en llista d’espera

 

Menú:

   Primer: un a escollir del menú

 

   Segon: un a escollir del menú  

 

   Postres: un a escollir del menú

 

   Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o infusió

 

   Una cervesa o Coca-Cola

 

Preu: 19 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (cigalons, xarrups, segones begudes, etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

NORMES DE SEGURETAT:

La distancia recomanada en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Joan

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta*

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15  i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 30 de juny no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Setembre 5, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

 

ADAC - Bloc - Noticies de la Penya 2021 - Rutes - Àlbums de fotos 2001-2016 2017 2018 2019 2020 (restringits a membres de la Penya) - Contacte

Si en algun moment voleu deixar de rebre els correus de la Penya, si us plau, feu-nos-ho saber enviant un correu a Contacte i us esborrarem de la llista de distribució.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.