divendres, 3 de setembre de 2021

Octubre, 3, Santa Coloma de Farners i voltants (01) – Convocatòria

COM QUE ESTARÉ DE VACANCES, AQUESTA CONVOCATORIA ES EMESA AMB ANTELACIÓ DE LA DATA NORMAL.

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES NOVES MESURES DE SEGURETAT QUE ESTIGUIN EN VIGOR EN EL MOMENT DE FER-LA

 

El diumenge dia 3 d’octubre farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les de 9:00 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 9:30 del matí a l’aparcament de l’entrada del Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners (coordenades Google Maps 41.858234, 2.661038 i coordenades GPS  41°51'29.6"N 2°39'39.7"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A les 2 al Restaurant el Tap a 200 metres del punt de sortida (coordenades Google Maps 41.858234, 2.661038 i coordenades GPS  41°51'26.0"N 2°39'48.8"E).  

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Santa coloma de Farners, l’Esparra, Maçanet de la Selva, Sils, Riudarenes i Santa Coloma.

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 36  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns  312 metres. Hi trobarem tota mena de amb pujades i baixades

 

ESMORZAR:

Pararem a Maçanet. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

·       Ho farem a les 2 al Restaurant el Tap (coordenades Google Maps 41.858234, 2.661038 i coordenades GPS  41°51'26.0"N 2°39'48.8"E).  

 Hi han 20 places disponibles per el dinar. Els que vinguin en bicicleta tenen preferencia,els que només vinguin a dinar els hi confirmarem la plaça quan haguem tancat l’inscripció.

 Quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera.

 

Menú:

   Primer: Ho definirem més tard

 

   Segon: Ho definirem més tard

 

  Postres: : Ho definirem més tard

 

  Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o infusió

 

Preu: 20 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (cerveses, refrescos, cigalons, xarrups, , etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

NORMES DE SEGURETAT:

La distancia recomanada en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Joan

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta*

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15  i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 30 de setembre no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Novembre 14, Riumors i voltants

Desembre 19, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.