dilluns, 15 de novembre de 2021

Desembre 19, Flaçà i voltants (01) – Convocatòria

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES NOVES MESURES DE SEGURETAT QUE ESTIGUIN EN VIGOR EN EL MOMENT DE FER-LA

 

El diumenge dia 19 de desembre farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       Anul·lem Fontajau com a punt de trobada oficial.

 

·       A les 9:30 del mati davant el Camp de Futbol de Flaçà (coordenades Google Maps 42.048313, 2.959286 i coordenades GPS  42°02'53.9"N 2°57'33.4"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A les 2 de la tarda al Restaurant al Restaurant de la Piscina al costat del Camp de futbol (coordenades Google Maps 42.226271, 3.041950 i coordenades GPS  42°13'34.6"N 3°02'31.0"E).  

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Flaçà. Cervià de Ter, Fellines, Viladasens, Diana, Veïnat de Mas Masó (Sant Jordi), Colomers, els Masos de Foixà, Farreres i Flaçà.

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 34  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns  300 metres. Hi trobarem tota mena de camins i dues pujades d’uns 100 metres de desnivell als kilòmetres 7,5 i 25 en part asfaltades.

 

ESMORZAR:

Pararem a Viladasens, es possible que Can Lladó estigui obert. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

·       Ho farem a les 2 de la tarda al Restaurant al Restaurant de la Piscina al costat del Camp de futbol (coordenades Google Maps 42.226271, 3.041950 i coordenades GPS  42°13'34.6"N 3°02'31.0"E).  

 

Hi han 25 places disponibles per el dinar. Els que vinguin en bicicleta tenen preferència, els que només vinguin a dinar els hi confirmarem la plaça quan haguem tancat l’inscripció.

 

Quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera.

 

Menú:

   Primer: Pica-pica

 

   Segon: un a escollir del menú  

 

   Postres: un a escollir del menú

 

   Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o infusió

 

Preu: 15 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (cerveses, refrescos, cigalons, xarrups, , etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

NORMES DE SEGURETAT:

La distancia recomanada en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Joan

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta*  

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15  i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 15 de desembre no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les instruccions que els organitzadors puguin donar en cada moment, les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar la ruta si així ho creies convenient.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Gener 16, per decidir

Febrer 6, per decidir

Març 6, per decidir

Abril 3, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.