diumenge, 19 de desembre de 2021

Gener 16, Ullà i voltants (01) – Convocatòria

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES MESURES COVID DE SEGURETAT QUE ESTIGUIN EN VIGOR EN EL MOMENT DE FER-LA

El diumenge dia 16 de gener farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les 9:30 del mati al Centre Cívic d’Ullà, Carrer Camí de Dalt 28-30 (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A les 2 de la tarda al mateix lloc (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Ullà, Canet de la Tallada, Verges, Jafre, Ultramort, Gualta i Ullà.

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 35  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns  100 metres. Hi trobarem tota mena de camins i una pujada.

 

ESMORZAR:

Pararem, si en trobem d’oberts dins la ruta, en un bar. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

·       Ho farem a les 2 de la tarda al Restaurant del Centre Cívic d’Ullà (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).

·        

Hi han 20 places disponibles per el dinar. Els que vinguin en bicicleta tenen preferència, els que només vinguin a dinar els hi confirmarem la plaça quan haguem tancat l’inscripció.

Quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera.


Menú:

   Primer: un a escollir del menú.

  

   Segon: un a escollir del menú.  

 

   Postres: un a escollir del menú.

 

   Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o infusió.

 

Preu: 18 €

 

 

ORGANITZADOR:

Josep Ma Soms

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta*   (L’enviarem més endavant)

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 20 de desembre  i els amics en general a partir del 27.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 12 de gener no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les instruccions que els organitzadors puguin donar en cada moment, les condicions especificades en el correus informatius i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar la ruta si així ho creies convenient.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.PROPERES SORTIDES:

Febrer 6, Bonmatí.

Març 6, per decidir.

Abril 3, per decidir.

1 de maig, per decidir.

5 de juny, per decidir.

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.