dilluns, 9 de maig de 2022

Juny 5, Ullà i voltants (01) – Convocatòria

 Hola Bicicletaires.

 

El diumenge dia 5 de juny farem la bicicletada mensual corresponent al mes de la data.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les 9:00 del mati al Centre Cívic d’Ullà, Carrer Camí de Dalt 28-30 (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  Sortirem puntuals.

 

·       A les 2 de la tarda al mateix lloc (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).  

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Ullà, Bellcaire d’Empordà, Tor, La Tallada d’Empordà, Canet de la Tallada, la Gola del Ter, la Pletera, Torroella de Montgrí i Ullà.

 

Si anem be de temps, quan passem per la Pletera podem fer una parada d’una mitja hora si hi ha gent que vulgui fer un bany ràpid.

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem uns 38  kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 50 metres. Farem tota mena de camins sense pujades esmentables. 

 

ESMORZAR:

Pararem a Canet de la Tallada, on es possible que trobem el bar obert, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda.

 

DINAR:

·       Ho farem a les 2 de la tarda al Restaurant del Centre Cívic d’Ullà (coordenades Google Maps 42.047816, 3.113503 i coordenades GPS  42°02'52.1"N 3°06'48.6"E).

·        

Hi han 25 places, quan aquestes places estiguin plenes obrirem llista d’espera. Si us plau, quan us apunteu mireu quin numero us correspon per saber si teniu plaça o esteu en llista d’espera.

 

Menú:

   Primer: a escollir un del menú  

 

   Segon: a escollir un del menú

 

   Postres: a escollir un del menú

           

   Pa, aigua, vi,  gasosa cafè o tallat.

 

Preu: com a molt 20 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (cerveses, refrescos, cigalons, xarrups, , etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

 

ORGANITZADOR:

Joan

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta.

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 de maig i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 1 de juny no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les instruccions que els organitzadors puguin donar en cada moment, les condicions especificades en el correus informatius i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2021/2” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar la ruta si així ho creies convenient.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

 

PROPERES SORTIDES:

Juliol 3, Sant Pere Pescador

Setembre 4, per decidir

Octubre 2, per decidir

Novembre 13, per decidir

Desembre 18, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.